Caféverksamhet

Det är något speciellt med att komma till en levande fäbod, och en härlig upplevelse som många minns på ett eller annat sätt för resten av sitt liv…

Här kommer ostar från hela vårt sortiment finnas tillgängligt. Allt från de krämiga blåmögelostarna till den välkända vita caprinen. Kryddiga bredbara och förstås den traditionella färsksaltade getosten! På plats erbjuds i år en ost-tallrik där du får smaka ett flertal av våra goda ostar.

Dessa getostar är ystade och framtagna med största möjliga omsorg. Med hantverksmässiga metoder pastöriserar och syrar vi den kvalitetshöga mjölken, värmer och formar ostmassan som sedan får sin genuina karaktär genom lagring hemma i gårdens lilla mejeri. Samtliga produkter finns givetvis till försäljning!

När du handlar produkter av oss på fäboden får du dig en alldeles egen kvalitetsäkran för varan du köper. Förutom ost-tallriken finns det kaffe/te, saft och bakverk att fika. Vi finns på plats och vill göra allt för att er vistelse hos oss ska bli till en fin och minnesvärd upplevelse.

Varmt välkommen!