Caféverksamhet

Det är något speciellt med att komma till en levande fäbod, och en härlig upplevelse som många minns på ett eller annat sätt för resten av sitt liv…

I år kommer vi även som en krona på verket ge möjlighet till att vidga upplevelsen ännu mer, nämligen med hjälp ut av en ostbuffé! Här kommer ostar från hela vårt sortiment finnas tillgängligt. Allt från de krämiga blåmögelostarna till den välkända vita caprinen. Kryddiga bredbara och förstås den traditionella färsksaltade getosten!

Dessa get- och koostar är ystade och framtagna med största möjliga omsorg. Med hantverksmässiga metoder pastöriserar och syrar vi den kvalitetshöga mjölken, värmer och formar ostmassan som sedan får sin genuina karaktär genom lagring hemma i gårdens lilla mejeri. Samtliga produkter finns givetvis till försäljning!

När du handlar produkter av oss på fäboden får du dig en alldeles egen kvalitetsäkran för varan du köper. Förutom ostbuffén finns det kaffe/te, saft och något bakverk att fika. Vi finns på plats och vill göra allt för att er vistelse hos oss ska bli till en fin och minnesvärd upplevelse.

Varmt välkommen!